İZMİR / BAYINDIR - Havuzbaşı İlkokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

Mrt

"İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü" programı gerçekleştirdik.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında şubat ayında gerçekleştirdiğimiz atasözleri ve deyimlerle ilgili etkinlikler

Şbt

5-9 Şubat 2024 tarihleri arasında okulumuzda yaptığımız etkinlikler

Ock

İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ' nin öğrencilerimize mesajı ve "İzmir Çocuk" dergisinin 2. sayısı. Dergiye ulaşmak için:

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayı etkinliklerimizi gerçekleştirdik. "Anlamını Bul" ve "Hatırlatmaca" etkinliklerimizi yaptık. Tüm sınıflarda "Dede Korkut Hikayeleri" okumaları gerçekleştirdik. Özel olarak "Duha Koca Oğlu Deli Dumrul" hikayesi üzerinde durduk ve bu hikayedeki anlamı bilinmeyen kelimeleri açıkladık. Anlamı bilinmeyen kelimelerden bazılarını anahtar kelimeler olarak belirledik ve bu anahtar kelimelerden yola çıkarak yeni hikayeler yazdık.

Ock

Enerji verimliliği haftasında öğrencilerimize yönelik sunumlar yapıldı. Enerji tasarrufu sağlamak ve enerji verimliliği kültürünün yaygınlaşması amacıyla etkinlikler gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen aralık ayı çalışmalarımız:

-Aka Gündüz’ün “Okula Dönüş” şiiri okundu.  - Şiirde, anlamı bilinmeyen kelimeler seçildi ve bu kelimelerle ve eş anlamlılarıyla afiş oluşturma çalışmaları yapıldı.  - En iyi afiş seçildi.

Okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' nı Kutladık.

24 Kasım Öğretmenler Günü' nü Kutladık.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kasım Ayı Etkinliklerimiz

10 Kasım'da Atatürk' ü Sevgi, Saygı ve Bitmek Bilmeyen Bir Özlemle Andık.

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Coşkuyla Kutladık.

May

Havuzbaşı Köyü Muhtarı TALAT BAŞAK'A çalışanımız YELİZ BAŞAK'A ve saygı değer velilerimize gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür ediyoruz.

May